Knitalongnääs 11/11 kl 11:00

KNITALONGNÄÄS 2017

Då är det klart för 2:a året av vår mysiga knittogether Knitalongnääs!
Dörrarna öppnar 11/11  kl 11:00 i Åkeriets festlokal i Tollered. En fantastiskt charmig lokal i den pittoreska lilla bruksorten Tollered 3 mil från Göteborg. Det är enkelt att ta sig med tåg till Floda.

Lördag 11/11. Knitalongnääs:

Lokalen är vår hela dagen och kvällen så länge vi vill sitta kvar. Vi upprepar förra årets succé med bara mys och mingel! Och förhoppningsvis ett generöst vinstregn!

Vi har bjudit hit Arnhild Skatvedt som kommer att vara med oss både fredag och lördag! Arnhild är en norsk stickdesigner som även har givit ut en stickbok. Vi hoppas hon kan berätta om stickkulturen i Norge och berätta om sig själv och sitt skapande!

De som vill handla garn har möjligheten att besöka GarnTua i Floda på morgonen mellan 09.00-11.00.
Ingen försäljning av garn på Knitalongnääs.

I  lokalen blir det möjlighet att förtära medhavd mat och snacks, men alkoholhaltiga drycker säljer vi själva till ett bra pris. Detta är för att kunna finansiera lite av hyran av lokalen.
Eftersom att det är ett stickkafé så behöver vi självklart lite hembakat, men förra året blev helt vansinningt mycket kakor så vi fick inte ens börjat på många av dom. Så är du bakglad och sugen på att baka, meddela detta till Cissi, Maria eller mig så kan vi ta 10-12 kakor som kommer att räcka gott och väl!

Förra året som var Knitalongnääs premiärår slet vi lite med finansieringen. Detta är ett arrangemang utan vinst.
Allt som betalas in till Knitalongnääs går ut igen till deltagarna.

Årets pris för denna dagen är 750:-
Det ingår kaffe/fralla på dagen.
Middag, dessert, kaffe och ett glas dryck på Nääs Fabriker Restaurang på kvällen.
Har du tur åker du hem med lite fint nytt garn som du har vunnit, och självklart kommer du vara överfylld av inspiration och glädje över att ha varit med på denna fantastiskt roliga dag!

Vi hade förra året 55 deltagare och vi är i år i en lite större lokal så vi sätter en gräns på 70 personer. Först till kvarn även på dessa platser, och ingen återbetalning av avbokade platser.

För boende på hotellet:

Nääs Fabriker Hotell & Restaurang

ligger vackert beläget precis intill sjön Sävelången i ett bomullsspinneri från 1800-talet. Vad kan väl passa bättre för ett stickevent!


Boka gör du själv vid att ringa Nääs Fabriker Hotell på tel 031 799 63 00 till deras konferansavdelning. Där bokar du rum för denna helg med referensnummer 169 461.
Pris per dubbeltrum: Fredag-lördag 860:-.
Lördag-söndag: 1060:- .

Detta priset gäller vid bokning fram till 10/8-2017.
Rummen går att avboka kostnadsfritt fram till 24 timmar innan ankomst

Utan överdrift en hotellmiljö som ingen annan; vacker, ombonad och med väldesignade rum rakt igenom.

Hotellet rymmer totalt 81 rum. Samtliga rum är försedda med sköna sängar och bäddade med de absolut finaste sängkläderna i kammad egyptisk bomullsatin.

Lyxiga frotté och morgonrockar, och badrumsprodukter håller alltid hög kvalitet. Majoriteten av rummen har utsikt mot sjön Sävelången från såväl sovrum som badrum.

Alla rum har bad/dusch, TV, hårtork, minibar, kaffe-/tekokare, kassaskåp och trådlöst nätverk. Tillgång till strykjärn och strykbräda finns på varje våningsplan. Alla badrum är även rustade med ”tv- och radioljud”. Samtliga rum är rök- och djurfria.

Mat och Dryck

Hotellets restaurang är en upplevelse i sig, precis som det mesta på Nääs Fabriker. Med den vackra glasverandan mot sjön och de stora ytorna som är uppdelade med textilier hängandes från taket och varma färgskalor får miljön en speciell känsla och atmosfär. Restaurangen har plats för 160 ätande gäster. Här serveras frukost, lunch, middag och på söndagarna även brunch.

Bara på Nääs Fabriker – Kostnadsfritt för dig som gäst

Badhus, här kan du njuta av varma utomhusbad, olika bastukoncept, bryggor ut i sjön och sköna relaxytor.
November kan vara härligt uppfriskande med ett bastubad med dopp i sjön!

Shopping på området. I butikerna på området hittar du utvalt mode för hela familjen, inredning & design samt delikatesser.

Bokningsmöjlighet blir snart klar med ett formulär som man fyller i.
Detta kommer läggas upp på Knitalongnääs på Facebook i augusti.
Mail: knitalongnaas@gmail.com

Hej så länge! Jag skall blogga igen snart….lovar. Mycket grejer nu. Midsommar och ….

/Mia : )

Det här inlägget postades i Alla Inlägg, Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.