jawollrutor2Mitt ”lilla” virkprov av Lang Yarns Jawoll Magic Degradé blev äntligen färdig i går. Jag gillar inte namnet på detta garnet. JAWOLL, låter väldigt hårt och konstigt….får lite andra världskrigs tankar.
Jag har virkat rutor med  färg 175 och 66 i 3 olika storlekar. Och virkat ihop dom utan något som helst system med virknål 3,5 mm.
Detta är bara inspiration på vad man skulle kunna göra. Man behöver absolut inte blanda olika färger av detta garn heller för varje nysta innehåller ju så många fina nyanser i sig, och med en färg får du ett GARANTERAD lyckat resultat färgmässigt. Och ju mera vågad man är och ju spralligare filt man vill ha så fins det att välja i!
Till en liten babyfilt som denna har jag använt 200 gram. Till en större filt i soffan skulle jag nog köpa 6-7 nystan.

jawollrutorjawollfiltJag måste säga att jag är väldigt utvilad efter denna påskledigheten. Skall bli skönt att få vardag igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hämta din gratis beskrivning

Signera upp för GarnTuas nyhetsbrev ÄlskaGarn så skickar jag beskrivningen för Direktörens halsduk till dig nu.

Limiterad beskrivning, finns bara på GarnTua!

Tack för att du gick med!

Dina gratis beskrivningar är nu påväg, kolla din mail inbox!

 

Kolla din skräpost/spam Om du inte hittar den (det kan ta upp till 5 minuter att skickas)