Makaber Radio på väg hem från Norge då, jag vet att Norge har ett lite oskyldigt ansikte i Sverige, men här är verkligheten på radion på väg hem till Sverige söndag kväll. Jingle:
”God stämning! Radioooo Nooorge!
Här är nyheterna 19.00:    En man blev knivskuren utanför Oslo, 3 män är mistänkta….En man omkommit på julbord i natt, mannnen var inte bjuden,….En man i 30-års åldern knivskuren i Oslo i morse…… En man i mittNorge pågripen för att ha gått runt och skrämt folk med en yxa. Folk uppmanans att hålla sig inomhus…..
God stämning! Radioooo Nooorge!”

Hahaha! Är det möjligt? Detta var 4 fall som var det enda dom läste upp som nyheter på Radio Norge. Kommer att gå utför för det landet om dom skall fortsätta ha så enspåriga  nyheter som bara handlar om våld….Det är inget att skratta åt ens, men det måste man ju.

Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *